Nulägesanalys

  • Har, trots mitt brutala dissande av Maya Delorez reklam (den i vilken 3-4 svinosäkra tjejer blivit ombedda att se sexiga ut i sina stallkläder…. låt oss bara lämna det där) försökt köpa ett par ridbyxor i flera veckor utan framgång. Är jag köp-blockad efter mitt tjuriga inlägg eller har de faktiskt inte en enda vara i lager?

  • Har i ca 5 års tid tackat nej till allt under C-ponny pga det uppenbara: jag är inte SÅ liten, än mindre lätt. I sviterna av oklar nervositet tappade jag bort verkligheten och i september får jag besök av en B-ponny. Det känns dock kul, och jag har som mål tömköra minst lika mycket som jag rider.

  • Daimstrut är den mest underskattade glassen. Varken förr eller senare har GB lyckats ta fram en så komplett och fulländad skapelse i gräddglassväg. Hade de bara unnat den riktig vaniljglass (istället för den delvis vidriga fake-glassen som pryder dess insida) hade den varit 10/10.

  • Om vi pratar isglass istället för gräddglass så står Twister som oemotsagd vinnare. Om du inte håller med så är du en bajskorv.  
 
 
En annan junidag